Dat zijn wij, PAR-3 Makelaars. We kennen Eindhoven en verre omgeving als de beste. Hier is ons thuis. U bent aan het juiste adres als u uw huis wilt verkopen of als u toe bent aan een ander huis. Of voor een uitgebreide taxatie.

Alert

U mag het van ons eisen. Voortdurend de ogen op scherp. Weten wat er aan de hand is, elke dag weer. Weten wie er toe is aan een nieuw huis of wie zijn huis van de hand wil doen. Mede dankzij ons lidmaatschap van de NVM hebben we een helder beeld van de gehele huizenmarkt van Eindhoven en verre omgeving. We zijn de wakkere spin in dit fijnmazige web.

Betrokken

Een huis kopen of uw huis verkopen hoort toch bij de belangrijkste gebeurtenissen van uw leven. Financieel is het een hele stap maar ook emotioneel betekent het nogal wat.Terecht mag u van ons vragen ons makelaarswerk te doen vanuit dat besef. Persoonlijke betrokkenheid is een voorwaarde voor een goede, succesvolle samenwerking. Dat vindt u, maar dat vinden wijzelf net zo goed.

Doelgericht

Als u een huis koopt of verkoopt wilt u de beste prijs. U wilt liever vandaag dan morgen resultaat zien, ook dat. Zonder teveel rompslomp, zonder problemen. We begrijpen uw behoefte en gaan dan ook -met deze wensen in ons achterhoofd- recht op het doel af. Samen met u bepalen we nauwgezet de prijs en alle condities. We bepalen de strategie en gaan vervolgens direct aan de slag. En we houden voortdurend contact met u over de stand van zaken. Zelfs na de aankoop of verkoop.

Vragen staat vrij

We nodigen u uit uw vragen op ons af te vuren. Wat u ook weten wilt, u krijgt van ons altijd een duidelijk antwoord. Helpen, adviseren, begeleiden, dat is ons vak... en we doen dat met plezier!